I steal from the riches, and give it to my bitches

Başlığın yazacağım hiçbir şeyle alakası yok arkadaşlar, sadece iki gündür aklıma gelir gelir gülerim o yüzden yazdım.

Peki ne yazacağım? Vaktini ayırıp buraya kadar okuduğuna göre okuruma layık bir şey yazmalıyım. Ama herhangi bir konuda yoğun düşünceler beslediğim bir zaman olmadığı için ufak şeylerden bahsedeceğim.

Misal zor kararlar. Gerçekten oyunlarda bir karakter ismi yaratırken düşündüğüm kadar öss tercihinde düşünseydim muhtemelen şuan çok farklı bir okulda olurdum. Bence rpg oyunlarında "cool nickname generator" tarzı bir şey olmalı arkadaşım olmuyor böyle.

Şakası bir yana, her şart altında karar verebilmek aslında büyük bir vasıf. Yanlış yapacağım korkusuyla bazı konularda karar vermekte zorlananlara tek bir önerim var, belirsizlik içinde kalacağınıza en kötü kararı verin gitsin. Sormuşlar öbür dünyadan dönenlere arafta mı kalmayı tercih ederdiniz cehennemde mi diye, %82'si  cehennem derken, %18'i kusura bakmayın vaktim yok yaa :/ demiş.

Bir diğer konu azizim, odtüdeki yaya bilinci. Bu yazıyı umarım bir çok odtülü arkadaşımız okur, çünkü ölüm kalım meselesi bu. Lan atlamayın oğlum öyle lak diye, tamam geçiş üstünlüğü var da yani 1 tonluk şeyin altında kalınca üstünlük müstünlük pek bir önemli olmuyor. Bir de ışıkların olduğu yerlerde geçiş üstünlüğünüz yok hatırlatırım, özellikle hazırlığın oradaki tipleri ezip geçesim geliyor her seferinde.

Son konu olarak size bir kaç tavsiyede bulunacağım. Dinlemenizi şiddetle tavsiye ettiğim bir grup: Two Steps From Hell. Yandaki oynatıcıda 2 adet şarkısını iliştirdim bi kulak verin belki hoşunuza gider. Grup hakkında "My goldfish listened to this and now it's a shark" ya da kediyi kaplan yapan şarkıgillerden yorumları yapılmış, yapılabilir. Bence doğrudur da.

Hiç yorum yok: